Refraktometer pre pálenie ovocia, muštu . . .
Refraktometer pre pálenie ovocia, muštu z hrozna a pivnú mladinu :
Refraktometer na meranie cukornatosti a dužinatosti v ovocí a pivnej mladine s ľahko čitateľným displejom.
Vhodný na meranie cukornatosti vína,muštu,hrozna
Rozsah merania:032%
Presnosť: ± 0,2% Brix
Najlepšia teplota pri meraní: 20 ° C
Rozsah kompenzácie ATC (automatická kompenzácia teploty): 10 ° C ~ 30 ° C
Ručná kalibrácia s miniskrutkovačom
Užitočný refraktometer, ktorý slúži na meranie cukornatosti a dužinatosti v ovocí,hrozne,mušte a pivnej mladine. Ukazovateľ obsahu cukru je v percentuálnej BRIX stupnici v rozsahu 032% a displej je ľahko čitateľný.
Presnosť merania refraktometru je 0.2 %. Vhodný na meranie cukornatosti, vín kvasu z ovocia – pri procese fermentácie alebo obsahu cukru v pivnej mladine. Môžete s ním merať výšku cukru v hroznovom mušte, v ovocných a zeleninových šťavách, mlieku a pod.
BRIX: rozsah 032%, min dielik: 0,2%. 1% = 1g cukru v 100 g roztoku pri 20°C. Je to oficiálna a najpoužívanejšia mierka vo svete. Napr. roztok s hodnotou 25°Bx obsahuje 25g cukrov a 75g vody.
Refraktomer má ATC (automatická teplotná kompenzácia) – výsledky meraní sú presné a neovplyvnené pri zmenách teploty prostredia medzi 10 až 30°C. Pri meraniach v chladnejšom alebo teplejšom prostredí sa odporúča prístroj prekalibrovať.
Technické parametre:
Odolný a navrhnutý na časté cyklické merania
Jednoduchá údržba a použitie
Používa iba okolitý zdroj svetla, nie je treba baterky a pod…
Nastaviteľný okulár podľa zraku pre jasné zobrazenie.
Presné výsledky testov
Meranie Brix veličiny – cukornatosti , obsahu cukru v roztoku.
Rozsah merania:032%
Presnosť: ± 0,2% Brix
Najlepšia teplota pri meraní: 20 ° C
Rozsah kompenzácie ATC (automatická kompenzácia teploty): 10 ° C ~ 30 ° C
Ručná kalibrácia s miniskrutkovačom
25 €